3dprint-300x145 3D Print Conference Kiev 2016

Друзі, запрошуємо всіх на захід від наших партнерів – 3D Print Conference Kiev 2016.

16 вересня 2016 року у території головної арени країни – НСК «Олімпійський» – відбудеться третя міжнародна виставка-конференція передових технологій 3D-друку і сканування3D Print Conference Kiev. На грандіозному столичному заході зберуться провідні експерти з усього світу, щоб обговорити питання розвитку та впровадження адитивних технологій в Україні.

Організатори конференції вважають, що саме наука може стерти кордони держав і об’єднати людей різних національностей і віросповідань в єдиному пориві вдосконалення інноваційних технологій. 3D Print Conference Kiev є яскравим підтвердженням, що розвиток неможливий без обміну досвідом та тісної співпраці з іншими країнами.

Грандіозна подія 3D Print Conference Kiev висвітлюється найбільшими українськими ЗМІ, так як конференція дає суттєвий поштовх до розвитку перспективного напряму економіки країни.

В рамках заходу 3D Print Conference Kiev відбудуться:

  1. Конференція, де найсильніші гравці ринку 3D-друку на прикладах реальних кейсів розкажуть про застосування адитивних технологій в галузі медицини, будівництва, харчової промисловості, ювелірного мистецтва, авто- і авіабудування, моди і т.д. Тут також розглянуть теми, як використовувати 3D-друк для розвитку власного бізнесу.
  2. Майстер-класи для тих, хто бажає стати досвідченим фахівцем і застосовувати навички 3D-друку і моделювання у своїй професійній діяльності.
  3. Виставка, де будуть представлені кращі світові розробки, інноваційне обладнання, комплектуючі та матеріали для 3D-друку. Тут можна буде протестувати роботу новітніх 3D-принтерів і сканерів, а також знайти партнерів по бізнесу.
  4. Дитячий майстер-клас 3D Kids – спеціальна освітня програма для підростаючих розробників, які в майбутньому стануть особливо затребуваними на ринку праці.

Уже третій рік поспіль 3D Print Conference Kiev стає майданчиком для обміну досвідом, укладення партнерських угод, а також розвитку і популяризації 3D-друку і сканування. Івент охоплює широке коло сегменту адитивних технологій, тому тут буде цікаво студентам, які хочуть розвивати професійні навички, успішним підприємцям, які хочуть вивести свій бізнес на якісно новий рівень, а також науковим діячам, інвесторам, розробникам, стартаперам і т.д.

За словами організаторів, 3D Print Conference Kiev з кожним роком стає все популярнішим, а значить в цьому році НСК «Олімпійський» збере ще більше учасників, зацікавлених у розвитку адитивних технологій.

Реєструйтеся вже зараз!