Agile_940h454-300x145 AGILE EVENINGS

Євген Лабунський і Артем Биковець, добре відомі Agile-тренери, запускають новий формат бізнес клубу під назвою «Вечори Agile».

 

Головна мета клубу – створення ком’юніті і побудова платформи для фахівців, які будуть ділитися знаннями про сучасні підходи в бізнес менеджменті.
У планах діяльності спільноти – обговорення, брейншторм, панельні дискусії, тренінги та багато інших активності. На першій зустрічі Євген Лабунський і Артем Биковетц поговорять про сталий поліпшенні бізнесу, як створити умови саморозвитку і як почати Agile трансформацію.

Захід організовано в форматі інтерактивного воркшопу з різними активностями в команді.

 

СПІКЕРИ

  • Євген Лабунський – незалежний тренер Agile, партнер Scrum Ukraine. Більше 10 років досвіду в індустрії і 7 років – в середовищі Agile. Допомагає компанії з Agile/Освітні трансформації.
  • Артем Биковець – тренер Agile в Levi9, партнер Scrum Ukraine, CEO в «StartIT». Має сертифікати ScrumAlliance & LKU. Активний спікер. Викладає в КПІ.

 

ТЕМИ

  • «Створення умов для стійких поліпшень». Як створити умови для якісно зміни бізнесу, інструменти постійних поліпшень.
  • «Трансформація як продукт» Як почати трансформацію в компанії, хто потрібен для початку якісних змін, які можуть бути підводні камені.

 

Квитки за посиланням.
Сайт.