date01b-300x88 Azure Day 2017

Ми раді запросити вас взяти участь у третій щорічній конференції української спільноти Microsoft Azure – AzureDAY 2017 Ukraine!

 

Про КОНФЕРЕНЦІЇ

Як ви можете здогадатися з назви, конференція присвячена хмарних технологій та суміжних тем. У програмі 5 окремих технологічних потоків і як завжди доповідачі – виключно професіонали: Microsoft MVP, хмарні експерти з різних країн світу і України, власники бізнесу, сертифіковані тренери.

Пройде AzureDAY 2017 Ukraine 9 вересня (субота) 2017 року на тій же локації – в готелі President Hotel Kyiv (вул. Госпітальна 12, м. Палац Спорту).

У вартість квитка на конференцію входять відвідування конференції, їжа (кава-брейки, перекушування, обід) і afterparty для всіх гостей.

Дізнатися більше про конференцію, доповідях і доповідачів, зареєструватися і купити квитки можна на сайті.

Якщо у вас є питання – ви можете їх задати організаторам, написавши на info@azureday.net.

 

WORKSHOPS

8 вересня (за день до конференції) організатори проведуть день спеціалізованих практичних вокршопов, тренерами на яких виступають доповідачі конференції. Кожен воркшоп триває цілий день (з 9-00 до 17-00), в перебігу якого ви під керівництвом тренера освоюєте нові технології і практичні навички. Перелік воркшопів і інформацію про тренерів ви можете знайти на сайті у відповідному розділі.

Зверніть увагу, що для відвідування воркшопів вам необхідно купити окремий квиток (про це ви можете дізнатися більше на нашому сайті). Всі воркшопи будуть проходити в різних локаціях, тому при покупці квитка виберете, який саме воркшоп ви хочете відвідати.

 

ПРО AZUREDAY 2016

У минулому році конференція AzureDAY 2016 проходила в President Hotel Kyiv та зібрала доповідачів з 7 країн, 250 учасників з різних міст України, понад 20 Microsoft MVP, студентів і досвідчених фахівців з різних сфер … і всі вони були об’єднані любов’ю до хмар. На AzureDAY 2016 була активна партнерська зона, що мала до нетворкінгу, велика кількість кави, усіляких ласощів, ситний обід і багато призів від спонсорів.

Цього року організатори обіцяють зробити все ще краще!

 

Квитки в продажу до 1 вересня.

Побачимося на AzureDAY!