bdm-300x145 BDMSummit 2016 Kyiv

To the infinity and beyond

 

Друзі, 3 грудня відбудеться конференція BDMSummit 2016 KyivTo the infinity and beyond, котра збере близько 300 учасників зі всієї України та понад 36 доповідачів з провідних компаній, котрі досягли значних результатів в продажах та розвитку своїх IT-компаній.

 

Це вже друга конференція.

 

Відгуки з попередньої конференції можна переглянути тут.

 

Аудиторія:

  • Власники, CEO та СTO малих та середніх аутсорсингових компаній
  • BD, Marketing, Sales та Account – менеджери IT сервісних компаній
  • ТОП-менеджмент компаній

 

Потоки конференції:

 

  • Sale like a PRO

Потік для sales-менеджерів, bd-менеджерів, власників малих аутсорсингових компаній, що здійснюють продажі власноруч. А також для усіх, хто продає B2B товари та послуги в північній Америці та західній Європі. Продажі через LinkedIn, автоматизовані холодні контакти, продажі вживу на подіях, реферальні, і звичайно ж виграш проектів на Upwork – це лише частина тем, що будуть обговорюватись. Потік буде цікавий тим, хто відчуває нестачу клієнтів для росту бізнесу.

 

  • Marketing & Branding

Потік для маркетологів на західні ринки, власників середніх аутсорсингових компаній, B2B стартапів.

 

Як оформити та прокачати свій Upwork профайл? Як зробити щоб клієнти знаходили вас самі? Найбільш ефективні в B2B маркетингові тактики та прийоми. Чи можна впливати на те, що говорять про вас потенційним клієнтам?

 

Завдання маркетингу та брендингу – отримати для вас якісного, підготовленого та навченого клієнта. Як це зробити – будемо говорити протягом дня на цьому потоці.

 

  • Outsourcing Hero

Потік для власників малих та середніх аутсорсингових компаній, топ-менеджменту та бізнес-девелопмент менеджерів. На яких клієнтів орієнтуватись, яку нішу вибрати? Як скласти вбивчу пропозицію для клієнтів цієї ніші? Що робити чи не робити в бізнес-девелопменті? В чому культурна різниця в стилі ведення бізнесу у нас і в північній Америці чи західній Європі? Потік буде цікавий, якщо є бажання залучати більше клієнтів з меншими зусиллями.

 

  • Workshops

Майстер класи – деякі теми видаються нам настільки цікавими, що вимагають окремого розгдяду в форматі більшому за просто ознайомлення. Якщо ви хочете на місці навчитися запропонованим sales та bdm технікам – вам сюди.

 

 

Вартість квитків:

СУПЕР РАННІ ПТАШКИ – ПЕРШІ 30 – 1900 грн

Ранні пташки – до 9 жовтня – 95 USD

Звичайні – до 13 листопада – 130 USD

Майже встиг – з 13 листопада до 3 грудня – 145 USD

Переглянути детальнішу інформацію та купити ранній квиток можна на сайті конференції.