blacksummit-300x145 Black Sea Summit 2016

У нас для вас  тільки приємні новини!  Осінь 2016 змінить ваше життя: 9-10 вересня в Одесі пройде міжнародна конференція Black Sea Summit 2016, присвячена інноваціям, IT-підприємству та розвитку інноваційної екосистеми в Україні та країнах  Східної Європи!

Black Sea Summit 2016 проводиться з метою залучення міжнародного досвіду розвитку і формування інноваційного середовища, демонстрації можливостей технологічної індустрії Одеси та України в цілому. Основними темами саміту стануть: агротехнології, космічні технології, біотехнології та енергоефективність.

 

Захід буде цікавим стартапам і crazy-гікам, фондам та інвесторам, ІТ-компаніям та, навіть,  міській владі!

На вас чекають більше 30 доповідачів міжнародного рівня, таких як:

 

 

3 тематичних потоки:

  • Inspire Stage. Надихаючі історії та основні тренди в розвитку інноваційної екосистеми. Тенденції в сучасному технологічному світі.
  • Innovate Stage. Присвячена змінам в світі нових технологій та розробкам для таких сфер, як носимі пристрої та Інтернет Речей.
  • Grow Stage. Пройде під знаком нових ідей, інноваційного підприємництва і нових можливостей.

 

Але це ще не все! Black Sea Summit 2016 охоплює не тільки ефективні доповіді та обговорення. У рамках конференції також пройдуть:

9 вересня — фінал міжнародного конкурсу сleantech стартапів Climate Launch Pad у партнерстві з greencubator, Networking Pre-Party.

10 вересня —  конференція  Black Sea Summit, Seed Stars Odessa
Справжній рай для тих, хто любить нові технології та доведений професіоналізм!

 

Регістрація та подробиці тут.