800_500_ru-300x188 Blockchain & Bitcoin Conference Kiev

 

12 жовтня 2017 року відбудеться четверта Blockchain & Bitcoin Conference Kiev. Захід обіцяє стати ще масштабнішим, ніж конференції минулих років, не тільки за кількістю учасників, але і за кількістю обговорюваних тем.

 

Організатор події – компанія Smile-Expo – вже не перший рік проводить заходи з циклу Blockchain & Bitcoin Conference по всьому світу: в Празі, Талліні, Москві, Санкт-Петербурзі, Стокгольмі та Алмати.

 

Розвиток блокчейна в Україні – одне з основних напрямків державної політики щодо впровадження цифрових послуг. У країні сформовано Державне агентство з питань електронного уряду, яке нещодавно підписало договір про співпрацю з BitFury Group. Очікується, що блокчейн-технологія буде інтегрована в систему продажу конфіскованого майна сетах. У країні створені і інші сервіси на основі блокової ланцюга – це децентралізована система торгів з продажу державного майна e-Auction, блокчейн-сервіс електронного голосування e-Vox, а також діюча кріптовалютная біржа Kuna.

 

Про різноманітність блокчейн-проектів розкажуть на Blockchain & Bitcoin Conference Kiev, яка об’єднає українських та міжнародних експертів, девелоперів, інвесторів і засновників блокчейн-стартапів.

 

Цього року конференція буде розділена на три потоки:

  1. Фінанси, бізнес, законодавство: застосування блокчейна в Fintech, GovTech, бізнесі і соціальних проектах. Законодавче регулювання криптовалюта в Україні та інших країнах.
  2. Розробка: відомі девелопери обговорять реалізацію смарт-контрактів, розберуть технічні питання і розкажуть про типові помилки і слабкі місця.
  3. ICO, практичний досвід: історії успіху інвесторів, які вклали кошти в ICO, і ініціаторів успішних краудсейлов. Слухачі потоку дізнаються, як вибрати проект для інвестування, правовий статус ICO, а також які ризики слід враховувати кожної зі сторін.

 

Тільки особистий досвід і компетентні поради. В рамках заходу також відбудеться виставка ПО і устаткування для кріптоіндустріі. На майданчику будуть представлені обладнання для Майнінг, кріптовалютние гаманці, платформи для трейдингу і краудфандінга і інші сервіси на базі блокчейна. Всього очікується понад 1000 відвідувачів з України, країн СНД, Європи та США.

 

Детальна інформація про конференцію та реєстрація на сайті Blockchain & Bitcoin Conference Kiev.