DATA-300x145 Data Science UA

Друзі, запрошуємо відвідати конференцію наших партнерів, яка присвячена темі Data ScienceData Science UA. Це масштабний івент, який стане для кожного учасника можливістю комплексного знайомства з одним з найбільш перспективних IT-трендів сучасності.

Data Science – це один з останніх трендів IT- індустрії, що стрімко набирає обертів. Фахівців в світі дуже мало. Міжнародні компанії вже платять сотні тисяч доларів за роботу спеціаліста Data Scientist. Якщо ти хочеш бути одним з найбільш затребуваних фахівців у світі IT і бути у курсі всіх новітніх технологій – ти в правильному місці!

Спікери конференції – кращі українські фахівці напрямку Data Science. Від них ви дізнаєтеся про два ключові аспекти науки: технічний та бізнес поток. На івенті будуть розглянуті реальні кейси застосування великих даних у бізнесі, в гейміндустріі, в сфері Internet of Things, в області стартапів та інших. Насичені доповіді, діючі поради та приклади кейсів, знайомства з гуру української науки про дані – все це твій реальний шанс стати одним з найбільш затребуваних Data Scientists країни.

Дата: 26 листопада (9:00 – 20:00)

Місце: Верхній Вал, 10, Київ, Україна

Дізнайся детальну інформацію тут.

Купити квиток можна тут.