1-300x156 EdFlex — глобальна освітня платформа, що допоможе побудувати кар’єру мрії

EdFlex – це інтелектуальна блокчейн-платформа світового масштабу, ініціаторами створення якої виступили засновники компанії ITEA. Платформа дозволяє відкривати нові професійні та освітні можливості людям та організаціям для реалізації свого потенціалу та адаптації до вимог на ринку праці, що постійно змінюються.

 

Історія ITEA нараховує вже більше 4 років, впродовж яких ми працювали над тим, щоб вирішити актуальні проблеми освіти і працевлаштування, пропонуючи комплексні програми та маршрути навчання з метою готувати по-справжньому якісних спеціалістів у різноманітних сферах IT. У 2015 році ITEA стала засновником IT Education Community (ITEC) — Асоціації освітніх ініціатив, покликаної об’єднати представників сфери освіти і створити єдині підходи для підготовки професіоналів в сфері IT.

 
 

2018-11-20-16_0000_Layer-1 EdFlex — глобальна освітня платформа, що допоможе побудувати кар’єру мрії

 

 

Проект EdFlex є логічним продовженням обраного напряму і покликаний з’єднати формальні і неформальні освітні організації, роботодавців та учнів в усьому світі.

 

Згідно з оцінками The World Bank та однієї з провідних консалтингових компаній McKinsey & Company, 15-30% всього населення Землі може втратити роботу до 2030 року через автоматизацію, якщо своєчасно не перекваліфікуються. Виходячи з результатів опитувань в усьому світі – 70% людей вважають, що нові технології загрожують їх професійному майбутньому. Насправді ж, залучення нових технологій відкриває ще більше можливостей, але, як правило, люди не готові завчасно зрозуміти шлях розвитку та адаптації до цих змін.

 

 

 
 

 

2018-11-20-16_0002_Layer-3 EdFlex — глобальна освітня платформа, що допоможе побудувати кар’єру мрії

 

 

Вже зараз, через бажання отримати роботу будь-якою ціною і нестачу актуальних умінь та знань, 72% українців викривлюють інформацію в своєму резюме, в той час як в США цей показник складає усього 18%. Роботодавці, в свою чергу, втрачають колосальні бюджети і час на пошук та найм співробітників з невідповідними навичками та цілями.

 
 

 

Існуюча система формальної освіти відірвана від потреб бізнесу. Бюрократія, застарілі програми та відсутність практикуючих викладачів роблять таку професійну освіту неактуальною, особливо у сфері IT-професій. Велика кількість неформальних освітніх організацій і платформ заповнюють ринок пропозицією, однак створюють труднощі у виборі та впевненості, що обраний курс виявиться результативним, а отримані знання і сертифікат дійсно допоможуть у працевлаштуванні та досягненні кар’єрних цілей.

 

 

 

 

2018-11-20-16_0003_Layer-6 EdFlex — глобальна освітня платформа, що допоможе побудувати кар’єру мрії

 

Усі ці проблеми покликана вирішити платформа EdFlex, що являє собою єдину технологічну екосистему, яка об’єднує освітні організації, роботодавців та людей, що бажають залишатися актуальними на ринку праці.

 

Першим етапом розвитку платформи є Flexy –  інтелектуальний персональний помічник у набуттіі актуальних знань та навичок для досягнення бажаних кар’єрних цілей.  

 

Flexy це чат-бот на базі штучного інтелекту:

  • Допомагає визначити професійні цілі (знайти і отримати першу професію, перекваліфікуватися в іншу перспективну спеціальність чи професію, отримати нові навички для кар’єрного зростання) і пропонує шлях розвитку для їх досягнення через безперервну освіту;
  • Підбирає персоналізовані пропозиції від маси топових освітніх організацій для отримання необхідних знань і навичок;

 
 
2018-11-20-16_0005_Layer-4 EdFlex — глобальна освітня платформа, що допоможе побудувати кар’єру мрії

  • Мотивує та залучає до процесу навчання через інструменти гейміфікації, бенчмаркінгу та систему лояльності;
  • Дає можливість людям швидко знаходити роботу, що відповідала б навичкам та інтересам, а роботодавцю – відповідного кандидата.

 

Використання блокчейну дозволяє фіксувати професійні та освітні досягнення в єдиному незмінному реєстрі, що вирішує питання з проблемою довіри між претендентом на вакансію та роботодавцем, а також дає можливість людям та організаціям інвестувати в таланти, що розвиваються.

 

 

 

 

 

Edflex_Cryptogames_ending EdFlex — глобальна освітня платформа, що допоможе побудувати кар’єру мрії

 
 

 

18 жовтня проект EdFlex вперше був публічно представлений співзасновником  ITEA Дмитром Ястремським на міжнародній конференції Crypto Games Conference у Мінську, де привернув велику увагу аудиторії.

 

На сьогоднішній день над проектом EdFlex працює 9 людей, команда поступово розширюється. Засновники продовжують розвивати проект, готуються підключати великі партнерські платформи (пошуку роботи, формальної та неформальної освіти), займаються розробкою повної версії продукту та AI–алгоритму системи рекомендацій і відповідності, створюють спільноту та заручаються підтримкою едвайзерів, партнерів, інвесторів.

 

45158377_341874906545981_6861310839199105024_o EdFlex — глобальна освітня платформа, що допоможе побудувати кар’єру мрії

 

Приєднуйтесь до нас, і разом ми зможемо змінити глобальні підходи до IT-освіти та працевлаштування!