game-dev-300x145 Game development roadmap оновився двома новими курсами!

Комп’ютерні ігри поступово трансформуються з індустрії розваг в спорт. Фан база популярних проектів налічує безліч шанувальників по всьому світу, а бюджет багатьох ігор досягає цифр, порівнянних з голлівудськими блокбастерами. Ігрові розробники впевнено займають своє місце в рядах елітних IT-професій.

 

Комплексна програма навчання “Game Development” від IT Education Academy стане відмінною практикою першого занурення в глибини ігрової розробки. Напрямок включає в себе три курси:

  • Unity3D. Ви навчитеся працювати з одним з найпопулярніших редакторів для створення ігор для ПК і мобільних платформ. Знайомство з Unity3D дозволить зрозуміти логіку побудови додатків і філософію підходу до ігрової розробки.
  • Digital painting (цифровий живопис). Творчі та технічні особливості промальовування оточення і стилістики світу, що дає можливість створювати цілі ігрові всесвіти.
  • Character concept art (концепт-арт персонажа). Захоплюючі головні герої і харизматичні лиходії – візитна картка багатьох ігор. На курсі ви дізнаєтеся як створити незабутнє зовнішнє втілення характеру персонажа, а після нього зможете похвалитися власними концепт-артами.

 

Ігрова розробка – це мистецтво, для володіння яким недостатньо лише технічних навичок, адже гра часто є захоплюючою історією, яку хочеться проживати знову і знову.

Навчитися стукати в розуми і серця ігроманів можна тут