admin-ajax-300x145 GameDev Conference 2017

Сьогодні анонсуємо масштабну конференцію міста Лева!

21 січня 2017 року у Львові відбудеться GameDev Conference 2017 – найбільша на заході України Gamedev-конференція. Конференція відбудеться вже вшосте і цьогоріч збере близько 500 учасників та 50 доповідачів.

Традиційно конференція буде проходити в 5 потоків:

  • GameDev Business

Потік для власників GameDev-студій, а також маркетологів та продюсерів.

Інвестиції в іграшки, пошук та взаємовідносини з паблішерами, паблішинг власними силами, тренди ігрової індустрії і яскраві вітчизняні успіхи. Як побудувати студію та як нею керувати. Ідеальна команда проекту, де брати чи ростити кадри для індустрії. Ідеї для ігор в конкурентному світі та механіки монетизації freetoplay ігор.

  • GameDev Tech

Потік для програмістів. Все те, що полегшує життя розробникам ігор і дозволяє не проводити роки за C++. Робота з Unity та іншими ігровими движками. Розробка іграшок на Xamarin, мобільна розробка.

  • GameDev Art

Потік для дизайнерів, художників, саунд-дизайнерів. Розробка ігрового арту, створення культових персонажів та ігрових сеттінгів, музика до ігор, написання історій. Творчість при створенні гри в її найвищому прояві.

  • GameDev Indie

Потік для інді-розробників. Хардкорна індивідуальна розробка ігор, які теми під силу інді-розробникам, інді-лайфстайл, історії успіху тих, хто прорвалися. Механіки швидкої розкрутки, історії успіху українських інді.

  • Workshops

Деякі теми вимагають більш детального розкриття, ніж це можливо на півгодинній доповіді. Цей потік саме для таких майстер-класів, де прямо на місці можна навчитись чомусь новому.

 

Захід створений для всіх, хто цікавиться іграми: розробкою, просуванням залученням інвестицій в ігрову сферу. Цьогорічна конференція збере найкращих спікерів, які поділяться своїм досвідом у цій нелегкій, але надзвичайно захоплюючій сфері. Ви почуєте корисні поради і лайфхаки від розробників, які мають реальний досвід перемог і досягнень. Вони розкажуть про ігрові механіки, історії успіху іго,р а також про розробку і маркетинг.

Більше інформації тут.