gg-300x145 Games Gathering 2016

Друзі, поспішаємо порадувати вас чудовою новиною! 2-4 грудня в Києві відбудеться найбільша конференція розробників ігор в Україні Games Gathering 2016.

 

Games Gathering 2016 буде проходити протягом трьох днів.

 

Починаючи з п’ятниці – бізнес-дня, де директори прочитають лекції про особливості ведення бізнесу в рамках ігрової індустрії, а інді-розробники отримають можливість пропітчити свої ігри перед інвесторами та видавцями.

 

Лекції будуть і для розробників-початківців, і для досвідчених професіоналів.

 

Протягом 3 днів конференції будуть прочитані 32 лекції з головних напрямків гейміндустріі:

 

  • Гейм-дизайн
  • Програмування
  • Менеджмент
  • Арт
  • Маркетинг
  • VFX
  • VR
  • QA і інші.

 

 

У всіх спікерів великий досвід у сфері розробки ігор, вони брали участь у створенні успішних проектів в таких відомих компаніях як Wargaming, Epic Games, Crytek, Ubisoft, 4A Games, Red Beat, ERS Games Studio і т.п.

 

Новинкою конференції стане Indie Blast. На заході будуть надані особливі умови для учасників інді-студій, а саме безкоштовні стенди для демонстрації своїх продуктів. Крім того, всі проекти візьмуть участь у змаганнях, а переможці отримають призи від партнерів і спонсорів.

 

На конференції пройдуть унікальні гейм-батли3-4 годинні змагання з гейм-дизайну і арту, де учасники будуть приймати власні рішення у поставлених завданнях. Кожен баттл очолює досвідчений куратор батла, який відповідає за постановку задач. Переможці батла отримують цінні призи. Заплановано 4 гейм-батла, які будуть відрізнятися за рівнем – від простого для новачків і до складного для досвідчених розробників. Гейм-батли – це прекрасний шанс обмінятися досвідом з колегами з різних областей ігрової індустрії і отримати пораду від експертів.

 

800 учасників з більш ніж 130 українських і зарубіжних компаній по розробці ігор, 2 воркшопи, 4 гейм-батла, 32 доповіді, вечірка, неформальне спілкування з професіоналами, обмін досвідом та ідеями – все це про Games Gathering 2016.

 

Games Gathering 2016 – це реальна можливість отримати цінну інформацію про тенденції та тренди індустрії, а також розширити свої професійні навички та отримати новий імпульс для розвитку в улюбленій галузі.

Для учасників спільноти ITEA діє промокод на 10% знижкиGGITEDAC.

 

Де: Київ, готель “Русь”

Коли: 2-4 грудня 2016 року

Web site: www.ggconference.com