imgonline-com-ua-Resize-xuUCs2SMFa8nm5z-300x145 КРЕАТИВНІСТЬ У ПОВСЯКДЕННОСТІ - ВІД ТЮНИНГУ ДО ДВИГУНА

З чим у вас асоціюється креативність? З рекламою, дизайн-концептами, винахідництвом, мистецтвом? Чи маєте ви намір розвивати свій креативний потенціал? Яким чином і де ви плануєте це робити? Від відповідей на ці питання залежить ваша готовність до зустрічі з майбутнім.
Аналітичні доповіді Всесвітнього економічного форуму в Давосі пов’язують креативність зі здатністю вирішувати ключові проблеми свого середовища (problem solving).
На воркшопі “КРЕАТИВНІСТЬ У ПОВСЯКДЕННОСТІ – ВІД ТЮНИНГУ ДО ДВИГУНАМикола Скиба поділиться власною версією розвитку креативності. Суть не тільки в здатності вирішити масштабну проблему за допомогою інноваційного рішення, а в можливості при цьому відкрити новий рівень розвитку – для себе особисто і для системи, в якій доводиться діяти. Щоб зробити цей підхід інструментальним, ми попрацюємо з такими вимірами креативності:

  • Подолання уявних кордонів.
  • Оперування складністю і дослідження дією.
  • Симбіоз звичних предметів і явищ для нових функцій.
  • Практики продуктивних питань і рефлексії.

 

Микола Скиба – експерт з питань освіти і компетенцій майбутнього Ukrainian Institute for the Future. Досліджує зміни освітньої парадигми в контексті Industry 4.0, problem solving approach в шкільному навчанні, формування компетенцій майбутнього, освіта протягом життя (lifelong learning) і сталий розвиток особистості.

 

Купуйте квитки за посиланням.