201611162tPuSQrfVJPZanFu_IywRr_large-1-300x156 Lviv ICamp 2016

19 листопада у Львові відбудеться 7-ма конференція присвячена просуванню бізнесу в інтернеті та інтернет-маркетингу – Lviv ICamp 2016.
У події візьмуть участь близько 400 учасників зі усієї країни. Підприємці, виробники, власники середнього бізнесу, маркетологи та інтернет-маркетологи, піарники, сеошнки та стартапери зберуться, щоб дізнатися про новинки галузі, завести корисні контакти та послухати понад 30 досвідчених спікерів-експертів та завдяки цим знанням отримати максимальний ефект ля своєї роботи.

Впродовж цілого дня відбуватимуться паралельно 4 потоки.

Потік «З чого почати?» буде цікавий людям котрі лише відкривають для себе чарівний світ інтернет-маркетингу, оффлайн підприємцям, котрі рухаються в онлайн.
На цьому потоці ви зможете дізнатися як збільшити число ваших клієнтів використовуючи для цього величезні можливості інтернету.

«Маркетинг власними силами», потік буде цікавий бізнесу, який вже зробив свої перші кроки в інтернет торгівлі. Тут наші доповідачі розкажуть про те, як підвищувати конверсію вашого магазину, як на продажі впливатиме юзабіліті та що потрібно зробити, щоб клієнти приходили знову та знову. Цей потік наповнить вітрила вашого інтернет-магазину новими знаннями та ідеями.

«Акули маркетингу» – потік для впевнених маркетологів. Ви налаштовуєте таргетинг зі зав’язаними очима, але щоб завжди тримати ніс за вітром потрібно бути в курсі всіх новинок та концепцій маркетингу. Тому цей потік саме для вас. Глибоке налаштування кампаній та практичні кейси/лайфхаки “від обраних для обраних”

На майстер-класах досвідчені практики пройдуть з вами весь тернистий шлях пошукового аудиту, чи налаштування кампанії. Менше порожніх слів – більше діла це про потік “Майстер-класи”.
Реєструйтеся: http://icamp.lviv.ua/register/