primer-300x145 LVIV IT ARENA 2016

Друзі, раді анонсувати для вас грандіозну новину! У період з 30 вересня по 2 жовтня 2016 у Львові пройде мега подія сфери IT – LVIV IT ARENA 2016 – NAVIGATING THE FUTURE.

Що це?

LVIV IT ARENA 2016 – NAVIGATING THE FUTURE – це 3 дні нетворкінгу, відмінних спічів і незабутніх after-party.

У 2015 Lviv IT Arena назвали найкращою IT-подією року. Цього року організатори вирішили замахнутися не на український, а вже на європейський масштаб. На стадіоні Арена Львів вони планують об’єднати більше 2500 IT-експертів.

Подія матиме не тільки традиційні три потоки Business, Product і Technology, а й тех-експо та змагання стартапів за право пітчити свій проект перед міжнародними інвесторами. А ще Lviv IT Arena 2016 буде повністю англомовним заходом, адже 40% учасників конференції будуть з інших країн!

Для кого?

LVIV IT ARENA 2016 – NAVIGATING THE FUTURE припаде до смаку розробникам і тестерам, бізнес-аналітикам і PM`ам, UI / UX дизайнерам, СЕО, підприємцям і стартерам.

Хто виступить?

На конференції вже виступали спікери з таких компаній як Facebook, IBM Design, Amazon, Petcube, HP, Epson, SAP і Microsoft. Цього року організатори події обіцяють не менш зоряний склад. На учасників чекають спікери з усього світу, які будуть говорити про тренди і поточні розробки. Серед них:

  • Alejandro Danylyszyn з найбільшої в світі компанії професійних послуг Deloitte.
  • Дизайнери Irene Pereyra і Anton Repponen, які працювали з Nickelodeon, BBC і National Geographic.
  • Aaron Erickson з Thought Works.
  • Semih Energin, який працює над HoloLens в Microsoft.

Всіх учасників чекають незабутні after-party, на яких кожен матиме можливість неформально поспілкуватися з гуру IT-закордону та України.

Не пропусти наймасштабнішу подію України, реєструйся зараз!

Дізнавайся деталі тут.