940ch454-IT_Jaz-300x145 Lviv IT Jazz Conference

Представники найбільших ІТ, інвестиційних та бізнес-компаній зберуться у Львові на Lviv IT Jazz Conference. Подія відбудеться 26-27 червня в Alfa Jazz Lounge на площі Ринок. Lviv IT Cluster організовує захід  аби об’єднати різних гравців динамічного ІТ-ринку та принести позитивні зміни для міста.

Lviv IT Jazz – це нетворкінг подія C-рівня для ІТ-компаній та інвестиційних фондів. Квиток дає можливість відвідати концерти Alfa Jazz Fest та послухати найвідоміших спікерів. Серед них – виконавчий директор у Soros Fund Management Алекс Фрідлянд, заступник Голови Національного банку України Владислав Рашкован, засновник та керуючий партнер AVentures Capital Андрій Колодюк. У конференції також візьмуть участь Міністр освіти і науки Лілія Гриневич, голова Наглядової ради Lviv IT Cluster Андрій Павлів та голова Комітету з ІКТ у ВР Олександр Данченко. Серед модераторів – не менш відомі ІТ- та бізнес-євангелісти як-от Яніка Меріло, президент UVCA, Павло Шеремета, колишній Міністр економіки України, і Андрій Ганкевич, директор зі стратегічного розвитку компанії Eleks.

Конференція складається із трьох потоків, присвячених різним аспектам ІТ-бізнесу. Представники міста та уряду говоритимуть про те, як держава може поліпшити ІТ-інфраструктуру і сприяти загальному розвитку ІТ. Другий потік об’єднає відомих експертів, щоб обговорити зміни, необхідні для росту бізнесу як-от інфраструктурні та освітні проекти. Основний акцент третього потоку – інвестиційні можливості та налагодження діалогу  між інвесторами та ІТ-компаніями.

“Дуже важливо удосконалити середовище та умови ведення бізнесу для технологічних компаній, які вже тут працюють або планують відкривати свої представництва. Конференція допоможе об’єднати гравців технологічного ринку України аби реалізувати проекти розвитку технологічної інфраструктури Львова. Ми хочемо показати переваги Львова для усіх,» – говорить Степан Веселовський, CEO у Lviv IT Cluster, який організовує захід.

Більше інформації про захід та квитки –  на сайті Lviv IT Jazz Conference . Із приводу запитань чи співпраці, пишіть нам на itjazz@itcluster.lviv.ua.