8e72a7bdcb60e45911db1825e2b0cd18e9343263-300x164 Made in Ukraine

Друзі, класна новина! Партнери ІТЕА організовують бізнес-табір Made in Ukraine.

Бізнес-табір – це тиждень активного хардворкінга над створенням нового бізнесу або вдосконаленням існуючого.

Бізнес-табір буде розділений на два потоки:

  • Перший потік – з 1 по 6 серпня для тих, хто мріє відкрити свій бізнес.

Серед спікерів – засновниця весільного агентства Олександра Дергоусова, засновник Go IT Андрій Пивоваров, операційний директор MakeUPMe Academy, Grow bar, Deinde Олександр Алімов, засновник DelFast Данило Тонкопій, співзасновник маркетингового агентства Business Icon Дмитро Яремкович, співзасновник Нової Пошти В’ячелав Клімов та інші.

У перший день табору учасники діляться на команди, на кожну з яких призначається свій ментор. Упродовж тижня кожна команда буде створювати проект, проходячи всі етапи від ідеї до реалізації, з якими підприємці стикаються в реальному житті. Учасники пропрацюють такі аспекти, як маркетинг без бюджету, правильний digital, стратегія продажів, ключові фінансові показники і інше. Це можливість створити свій бізнес за 6 днів.

Місце проведення: Готель Edem Resort & SPA.

  • Другий потік – з 18 по 23 липня для власників бізнесу.

Над вашим бізнесом будуть працювати: засновник найвідомішого в Україні та за її межами маркетингового агентства Fedoriv.com Андрій Федоров, ресторатор з 15-річним стажем і 30-ма ресторанами Максим Храмов, власник сім’ї ресторанів Gastro Family: РибаLove, Ronin, Борсук та інших Діма Борисов, генеральний директор ВДНГ Максим Бахматов, співзасновник і CEO KARABAS.com Максим Плахтій і інші.

Особливість другого потоку – бізнес гра, яка дає можливість знайти конкретні інструменти для вирішення своїх проблем в бізнесі, побачити помилки, які людина допускає в реальному житті. Учасники відкривають для себе нові стратегії і прямо в грі відточують навички їх впровадження та застосування. Реальна гра за реальні гроші.

Місце проведення: Relax Park Verholy.

Деталі та реєстрація тут.