Map_solutions-300x124 Map Solution Conference

Розробникам карт і геолокаційні сервісів присвячується!

4 червня 2016 в Києві відбудеться унікальна в масштабах України конференція Map Solutions! На одній сцені виступлять розробники карт і геолокаційні сервісів з Yandex, HERE, Mapbox, CartoDB тощо. Свої доповіді вони представлять на англійській і російській мовах. У конференції візьмуть участь українські та зарубіжні спікери.

Організатором конференції виступила аутсорсингова компанія Intellias, яка вже має досвід в організації подібних івентів. У минулому році у Львові Intellias зібрав понад 100 програмістів, зацікавлених в розробці геолокаційні сервісів. У зв’язку з популярністю конференції серед аудиторії, івент вирішили зробити регулярним і всеукраїнським.

Для кого?

Конференція буде цікава, в першу чергу, фахівцям, чия робота пов’язана з навігацією, створенням Діджитал-карт і подібних сервісів.

Цього року конференція пройде в центрі Києва, в БЦ «Парус». Очікується максимально комфортна атмосфера з можливістю невимушено поспілкуватися з досвідченими фахівцями під час кава-брейків, ланчу, а також after party.

Квитки вже у продажу тут.

До конференції залишилося 11 днів! Поспішай.