english-300x145 Do not speak English? Топ 8 додатків для старту

 

Не будемо тикати пальцями і говорити, як не соромно не знати англійську. Нехай це залишиться за кадром. Однак якщо ти дійсно don`t speak English – ITEA ділиться з тобою кращими мобільними додатками, які допоможуть швидко і зручно освоїти англійську мову. Understand? Let`s go!

 

Innovative 101

Зручний тренажер, в якому ти знайдеш 34 іноземні мови для вивчення, зокрема English. Додаток дає доступ до відео- та аудіоуроки з учителями native speaker, онлайн-занять, оффлайн-записами і навчальної літератури. Зручний у використанні, працює і на iOS, і на Android.

 

 

HelloTalk Language

Якщо хочете почати вивчати англійську з носієм мови, тоді ця платформа для вас. У вас буде можливість не тільки говорити з людьми з усього світу, а й відправляти їм текстові повідомлення. Саме тут навчання починається з практики. Ви можете говорити на своїй мові, а потім переводити на мову, яку ви вивчаєте або навпаки. І головне, що все це безкоштовно.

 

 

Learn English with Films

6 рівнів англійської мови – від початкової до бізнес англійської. Вивчайте мову з допомогою унікальних короткометражок. 144 відео-уроки, які допоможуть з легкістю вивчити граматику. Крім того, у вас буде особистий репетитор. А після закінчення рівня ви отримуєте офіційний сертифікат!

 

 

Learn English – Listen, Repeat, Compare

Хочете покращити свою англійську до рівня fluent? Встановлюйте Learn English. Тут ви зможете тренувати вимову і розмовні навички. Просто слухайте, повторюйте і порівнюйте. Результат не змусить чекати. Додаток легко встановлюється на гаджет і ви можете вчити мову де завгодно.

 

 

Anki

Програма доступна для Windows, Linux і MacOS. Ідеальний варіант для зайнятих людей. Ефективний спосіб заучування інформації, показуючи навчальні картки. Ви не зможете забути слова, так як будете постійно їх повторювати. Програма дозволяє додавати нові картки з словників. У вас буде віджет процесу навчання і докладна статистика. Вивчайте що завгодно, де завгодно і коли завгодно.

 

 

Grammar Up

Назва говорить сама за себе. За допомогою програми ви зможете відшліфувати свою граматику. Тут існує понад 1800 питань за 20 категоріями. Ви можете почати з самого елементарного і підвищити свій рівень до бажаного. Додаток записує ваш прогрес з моменту, коли ви приступаєте до практичної частини.

 

 

Practice English Grammar

Ще одна відмінна програма для iOS і Android, яке в 2014 році було номіновано на Best Education App. Тут є різні ігри для запам’ятовування правил, вже не кажучи про безліч статей, різних способів перевірки і тестування, які допоможуть ефективно освоїти всю граматику.

 

 

Essential Grammar Activities

Додаток доступний і для iOS, і для Android. Але, на жаль, він платний. За думкою його користувачів, він дійсно того вартий. Додаток містить 1500 вправ по 21 граматичній темі. Перевага також полягає в наявності аудіоматеріалів, за допомогою яких ви можете прослуховувати записи і навіть робити власні.