robocamo_640x454-300x213 R0boCamp 2016

Вітаємо прихильників «заліза», IoT світу та Embedded Programming.

18 червня 2016 у Львові пройде масштабна конференція R0boCamp 2016. Конференція присвячена робототехніці, Internet of Things та Embedded Programming. Будуть обговорюватись тренди і тенденції ринку IoT, разом з усіма учасниками ти спробуєш заглянути в майбутнє української Drone-індустрії, відкриєш історії успіху українських Wearables та IoT пристроїв, а також розглянеш можливості використання Arduino і Raspberry Pi.

Цікавою та корисною конференція буде для:

  • hardware-розробників;
  • software developers, які планують перейти у hardware;
  • компаніям, які займаються hardware programming;
  • IoT стартапів.

У програмі – інформативні доповіді, презентації новітніх hardware-розробок, виставка “заліза”, змагання на квадрокоптерах, активний нетворкінг та багато іншого.

Ціль конференції – згуртувати українську спільноту IoT розробників та інтегрувати її в загальносвітову індустрію, розповісти про найновіші розробки в галузі embedded programming та зробити українські проекти більш успішними на глобальному ринку.

Конференція буде складатися з 3 потоків:

  • IoT продукти – промисловий дизайн, security in IoT products, конструктори, BigData in IoТ
  • IoT технології – Arduino, Raspberry PI, embedded programming, протоколи, iBeacon
  • IoT бізнес – інвестиції, навчання, історії успіху, конкурс IoT стартапів, як організувати виробництво в Китаї, HealthCare, AgTech, Drones, Smart City, Connected Home, вендінгові машини, Sensor-driven computing

Спікери конференції – засновники відомих стартапів, галузеві експерти зі значним досвідом у hardware, розробники в embedded programming, дизайнери, інвестори, hardware акселератори та інкубатори. Серед них зібралися лише досвідчені експерти своєї галузі, засновники та представники потужних компаній таких, як: Siemens AG, CyberBionics, SenStone, Boteon, Fogger та інші.

Прийди та візьми участь у масштабній робоконференції!

Купити квиток тут.