RadarDeadline-940h454-300x145 Телеком-акселератор 2.0

Готовий втілити в життя бізнес-ідеї та навчитися працювати в партнерстві з великим замовником? Є прототип інноваційного рішення та згуртована команда, але не вистачає досвіду? Подавай заявку на участь в Телеком-акселераторі 2.0 Radar Tech за підтримки Київстар до 18 червня, пройди програму навчання та отримай можливість продавати продукт 26 млн абонентам телеком-оператора.

 

Що ти отримаєш? 11 тижнів інтенсивного навчання та менторської підтримки, роботу з провідними українськими та міжнародними експертами в сфері телекомунікацій та розвитку бізнесу, можливість стати комерційним партнером лідеру телеком-галузі України.

 

Що в програмі? 4 тижні навчання – це лекції, воркшопи та менторські спіддейтінги на території інноваційного парку UNIT.city, інші 7 тижнів – валідація гіпотез, зустрічі з менторами та пілотування проектів на базі Київстар. У фіналі відбудеться DEMO DAY за участі партнерів акселератора, інвесторів, бізнес-ангелів та ЗМІ. Все це – безкоштовно для учасників, адже акселератор працює зі стартапами за моделлю equity free. На час акселерації ми також оплачуємо проживання та харчування для резидентів не з Києва.

 

Не прогав можливість прокачати свій бізнес – дедлайн 18 червня.

 

Заповнюй онлайн-форму на radartech.com.ua/telecom.